В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 27 апреля 2020 г.

Chili Lemon Grated Parmesan Cheese

CHILI-LEMON FAKE PARMESAN CHEESE
Use your stale bread leftovers to make this vegan "parmesan" cheese. Pair it with a hint of lemon juice for added acidity and a refreshing flavor.

Chili Lemon Grated Parmesan Cheese [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup stale bread
  • 4 sprigs fresh thyme
  • 1 whole lemon juiced
  • 1 clove garlic
  • 50 grams olive oil extra virgin
  • 1 teaspoon sea salt fine
  • 1/2 teaspoon chili flakes

Preparation

  1. In a food processor, add all the ingredients above.
  2. Blend until the bread has reached a "parmesan-like" texture.
  3. Transfer your fake parmesan blend to a non-stick pan and toast for 4 mins on medium heat until golden. Keep stirring to avoid the bread from burning.
  4. Drizzle on top of your favorite pasta dish, and store the rest in a air-tight container.
    https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chili-lemon-grated-parmesan-cheese-vegan/

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий