В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 25 апреля 2020 г.

Grilled Hummus Quesadillas

Want a healthier take on a quesadilla? Give this grilled hummus quesadilla a try! It's super delicious and will fill you up! Hummus is full of protein and full of health benefits. It's also really easy to buy in a supermarket or to make yourself! You can even try flavored hummus to add a little flare to this hummus quesadilla! Creamy hummus sprinkled with sumac is grilled to perfection and then topped with sliced grape tomatoes, scallions, and fresh herbs. Yum!

Grilled Hummus Quesadillas [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup thinly-sliced grape tomatoes
  • 1 scallion, green and white parts, thinly sliced on diagonal
  • 2 tablespoons chopped fresh mint
  • 1/8 teaspoon sea salt
  • 2 lemon wedges
  • 2 teaspoons extra virgin olive oil, divided
  • 2 8-inch whole grain tortillas
  • 1 cup classic hummus, homemade or store-bought, well chilled
  • 1/8 teaspoon sumac or cayenne pepper

Preparation

  1. In a medium bowl, gently stir together the tomatoes, scallion, mint, salt, a squeeze from each lemon wedge, and 1 teaspoon of the olive oil. Set aside.
  2. Preheat a grill-pan (or outdoor grill) over medium-high. Lightly brush one side of each tortilla with the remaining 1 teaspoon oil. Flip over each tortilla, top with the hummus, sprinkle with the sumac, and gently fold. Pan-grill quesadillas until grill marks form, about 3 minutes on the first side, gently flip over, and pan-grill about 2 minutes.
  3. Transfer quesadillas to luncheon plates. Strain excess liquid from the salsa-like mixture, then arrange mixture on the quesadillas. Enjoy with a fork and knife. And plop the peels from the 2 lemon wedges into your beverage.

Notes

Make your own hummus to cut down on added salt.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/grilled-hummus-quesadillas/

Комментариев нет:

Отправить комментарий