В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 28 апреля 2020 г.

Quick-Pickled Sweet ‘N’ Spicy Radish Pods

Pickled Radish Pods
The crunchy, peppery pods taste like a concentrated radish and can be easily snacked on by the handful. When radish pods are pickled, the sweet and tangy brine mellows out their spice somewhat and turns the radish pods into a zesty topping for sandwiches and tacos!

Quick-Pickled Sweet ‘N’ Spicy Radish Pods [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup (235 ml) water
  • 1/2 cup (120 ml) rice vinegar
  • 1/2 cup (120 ml) white wine vinegar
  • 1/2 cup (100 g) sugar
  • 1/2 tablespoon kosher salt
  • 2 heaping (150 g) cups radish seed pods

Preparation

  1. In a small saucepan over medium heat, combine the water, rice vinegar, wine vinegar, sugar, and salt and stir until the grains are dissolved. Let the brine cool to room temperature.
  2. Pack the radish pods into jars and pour the brine over them, making sure the pods are fully submerged. Pickle at room temperature, out of direct sunlight, for at least 4 hours before serving. For best flavor, pickle overnight in the fridge.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/quick-pickled-sweet-n-spicy-radish-pods-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий