В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 26 апреля 2020 г.

Onion and Cabbage Pakoras

Pakoras
This is a rather traditional recipe that’s been used for generations – with some variations – by Indian cooks. To dunk the pakoras, I made a coriander-coconut chutney that’s also quite traditional. You can even dunk your pakoras in ketchup if you don’t want to be bothered with making chutney: I think they taste great with either.

Onion and Cabbage Pakoras

Ingredients

  • About 2 cups of finely sliced onions and cabbage (use any proportion you wish)
  • 1 cup chickpea flour (besan)
  • 1 tbsp cumin seeds + 1 tbsp ajwain seeds , coarsely ground
  • 1-2 tsp red chilli powder
  • 1/2 tsp turmeric
  • Salt to taste (I usually add a little extra because the flavors do mellow down after deep frying)
  • 1/2 cup finely minced coriander leaves
  • A generous pinch of baking soda

Instructions

  • Mix together all the ingredients and add just enough water so they hold together.
  • Heat oil, about 1 1/2 inches deep, in a pan.
  • When the oil reaches about 350-375 degrees, lower the heat to about medium and drop about a tablespoon of the mixture, one at a time, into the oil. Don't worry about shaping the pakoras which should be rather shapeless. Also, don't crowd the pan.
  • Deep-fry each pakora on both sides until golden-brown. This should take 4-5 minutes. If they brown too fast, lower the heat because the outside will get cooked and the inside will remain raw.
https://holycowvegan.net/rainy-day-and-spicy-hot-pakoras/

Комментариев нет:

Отправить комментарий