В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 27 апреля 2020 г.

Golden Mylk Adaptogen Cups

turmeric, vegan, dessert, delicious
Turmeric is a very effective nutritional supplement and has countless benefits. Curcumin, the bioactive ingredient in turmeric, can increase neural stem cell growth by as much as 80% at certain concentrations. It’s best absorbed when paired with healthy fats and black pepper, so this recipe is a perfect blend to maximize absorption.

Golden Mylk Adaptogen Cups [Vegan]

Ingredients

  • 1/8 cup coconut oil
  • 3/4 cup cashew butter
  • 1 teaspoon ground turmeric
  • 1/2 teaspoon ground ginger
  • 1 teaspoon cinnamon
  • 1/2 teaspoon cardamom
  • 2 tablespoon coconut sugar
  • 1/8 teaspoon ground black pepper
  • 1/2 teaspoon ashwaganda
  • 1/2 teaspoon shatavari

Preparation

  1. In a small pan, heat up the coconut oil until melted. Add in the cashew butter and melt until well mixed in with the oil.
  2. Add the turmeric, ginger, cinnamon, cardamom, coconut sugar, black pepper, ashwaganda, and shatavari to the coconut oil and cashew butter. Stir until the consistency is soft and creamy. Remove from the heat.
  3. Use a mini silicon muffin tin (or use muffin liners in a metal tin) and scoop about 2 tablespoon into each cup.
  4. Freeze for about 2-3 hours before serving. You can eat frozen or let it defrost to eat at room temperature once softened.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/golden-mylk-adaptogen-cups-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий