В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 15 октября 2020 г.

Saba Misoni (Simmered Mackerel in Miso Sauce)

Saba Misoni is simmered in a miso-based sauce.  This dish is very common dish in Japan and my mother made it just as often as Saba Shioyaki.

Saba Misoni (Simmered Mackerel in Miso Sauce)

INGREDIENTS
  • 2 fillet mackerel (saba) (2 fillet = 0.5 lb)
  • ½ tsp soy sauce
Seasonings:
  • ½ cup water
  • 2 Tbsp miso (I use Awase Miso: mix of red and white miso)
  • 2 Tbsp sugar
  • 2 Tbsp sake
  • 1 Tbsp ginger (sliced)
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

    Saba Misoni 1
  2. Rinse mackerel in cold water and pat dried. Make a cross incision on the skin side.
  3. In a small saucepan, combine all the ingredients for Seasonings and bring it to a boil. Stir well so that miso is completely dissolved.
  4. When boiling, place mackerel in the pan, skin side top. Reduce heat to medium heat and put an otoshibuta on (not the regular lid). Simmer for 8-10 minutes.
  5. Add soy sauce and stir well by shifting the pan. Remove from heat and serve the fish on a plate. Pour extra sauce on top. Garnish with green onion and carrot flower petal. Serve immediately.

https://www.justonecookbook.com/saba-misoni-simmered-mackerel-in-miso-sauce/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий