В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 8 ноября 2015 г.

Spinach and Artichoke Dip Pasta

All of the flavours of spinach and artichoke dip in the form of a pasta!

ingredients
  • 8 ounces penne (gluten free for gluten free)
  • 2 tablespoons butter
  • 1 onion, diced
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 3 tablespoons flour (rice flour or masa harina for gluten free)
  • 2 cups milk
  • 4 ounces cream cheese, room temperature
  • 1/4 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • 1/2 cup mozzarella, shredded
  • 1 (14 ounce) can artichoke hearts, coarsely chopped
  • 8 ounces spinach, coarsely chopped
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Start cooking your pasta as directed on the package.
  2. Melt the butter in a pan over medium heat, add the onion and cook until tender, about 5-7 minutes.
  3. Add the garlic and cook until fragrant, about a minute.
  4. Sprinkle in the flour and cook for a few minutes while stirring.
  5. Add the milk and cook while stirring until it thickens up, about 1-2 minutes.
  6. Add the cheese and cook while stirring until they melt, about 1-2 minutes.
  7. Add the artichokes and spinach and cook while stirring until the spinach wilts, about 1-2 minutes.
  8. Season with salt and pepper to taste, remove from heat and enjoy.
http://www.closetcooking.com/2014/03/spinach-and-artichoke-dip-pasta.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151107

Комментариев нет:

Отправить комментарий