В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 5 ноября 2016 г.

Pumpkin Pomegranate Cheesecake


How could anyone be sick of pumpkin when this cheesecake exists?! It's rich, sweet, and the pop of pomegranate arils against the creamy pumpkin spice filling is so delightful! This cheesecake will be the star of any Thanksgiving dessert spread.

PUMPKIN POMEGRANATE CHEESECAKE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE CRUST:

  • 1 cup oats
  • 1/2 cup pumpkin
  • 1/2 cup pomegranate seeds
  • 1 tablespoon maple syrup
  • 1 teaspoon pumpkin pie spice
  • 1 banana

FOR THE FILLING:

  • 1 cup cashews
  • 1/2 cup pumpkin
  • 2 tablespoons coconut water
  • 1 teaspoon pumpkin pie spice

PREPARATION

TO MAKE THE CRUST:

  1. Preheat oven to 350°F. In a large bowl combine all ingredients. Pour onto parchment paper lined cookie sheet and spread out evenly about an inch thick. Bake 20-25 minutes. Remove from oven and set aside.

TO MAKE THE FILLING:

  1. Blend all ingredients together until smooth. Pour evenly on top of crust and top with pomegranate seeds. Place in freezer for at least 2 hours. Serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pumpkin-pomegranate-cheesecake/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=d37379b519-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-d37379b519-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий