В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 11 ноября 2016 г.

Spinach lasagne

Spinach lasagne

Ingredients

  • 70 g unsalted butter
  • 50 g plain flour
  • 800 ml milk
  • 1 fresh bay leaf
  • 800 g spinach
  • 200 g ricotta cheese
  • 1 whole nutmeg , for grating
  • 300 g fresh lasagne sheets
  • 100 g Parmesan cheese
  • Method

    1. Preheat the oven to 190ºC/gas 5.
    2. Melt 50g of the butter in a pan and whisk in the flour. Cook for 1 to 2 minutes, then whisk in the milk till smooth. Season, add the bay leaf and simmer for 5 minutes. Turn off heat.

      Remove the stalks from the spinach, then wilt with the remaining 20g butter in a covered pan. When wilted, drain and, when cool enough to handle, squeeze out the liquid.
    3. Chop the spinach and mix with the ricotta, a ladleful of the white sauce and a good grating of nutmeg. Season.
    4. In a baking dish, layer the lasagne sheets, white sauce, spinach mixture and a grating of Parmesan. Finish with a layer of pasta topped with sauce and more Parmesan.
    5. Bake for 30 minutes, or till golden.
























































http://www.jamieoliver.com/recipes/pasta-recipes/spinach-lasagne/

Комментариев нет:

Отправить комментарий