В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 8 июля 2018 г.

WATERMELON GAZPACHO

image
Prep time: 30 mins • Yield: 4 servings


WATERMELON GAZPACHO

- 5 cups watermelon, peeled, seeded, and roughly chopped; plus 1 cup cut in ¼- to ½-inch dice
- 1 cup homemade chicken broth, Dr. Kellyannʼs SLIM Chicken Broth or Dr. Kellyann ʼs SLIM Collagen Broth
- ½ English cucumber, peeled, seeded, and diced
- ¾ cup celery, diced (about 2 ribs) 
- ¾ cup red bell pepper, diced (1 medium red pepper) 
- ¼ cup red onion, diced (½ small red onion) 
- 1 tablespoon fresh mint leaves, minced
- 2 tablespoons fresh parsley, minced
- 3 tablespoons freshly squeezed lime juice (about 1 lime)
- 1½ tablespoons sherry vinegar
- 1 tablespoon jalapeño pepper, seeded and minced (1 small pepper)
- Mint leaves for garnish (optional)
Directions: 
Puree 5 cups watermelon and broth in a blender until mixture is smooth. Pour through a fine mesh sieve into a large bowl and discard pulp. You should have about 4 cups strained liquid. Add cucumber, celery, bell pepper, onion, herbs, lime juice, vinegar, jalapeño, and remaining cup chopped watermelon to blended liquid, and stir to combine. Cover and refrigerate until well chilled, at least 1 hour.
Optionally garnish with mint.
Gazpacho should be eaten within 1 day. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий