В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 8 апреля 2019 г.

Chive Mustard Roasted Radishes

Chive Mustard Roasted Radishes
Caramelized red radishes in a buttery sauce make this a savory side that pairs well with anything.

Chive Mustard Roasted Radishes [Vegan]

Ingredients

  • 2 bundles or 1 pound radishes, greens removed and halved
  • 1 tablespoon olive oil
  • Salt and pepper, to taste
  • 1 tablespoon vegan butter
  • 1-2 teaspoons whole grain mustard
  • 1 tablespoon finely chopped fresh chives

Preparation

  1. Preheat oven to 425° F. Line a large baking sheet with parchment paper, then set aside.
  2. In a medium bowl, toss halved radishes with olive oil and a sprinkle of both salt and pepper until evenly coated. Bake 30-40 minutes, tossing half way and cooking until radishes begin to become lightly golden in spots and are tender throughout.
  3. Five minutes before radishes are finished cooking, melt butter in a microwave safe container, for approximately 30-60 seconds. Whisk melted butter and mustard together until combined. Lightly stir in chives.
  4. Remove radishes from baking sheet, and place back into previously used medium bowl. Pour mustard mixture over radishes and toss until evenly coated. Serve immediately.

Notes

Radishes cool quickly once out of the oven, so keep that in mind if planning ahead.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chive-mustard-roasted-radishes/

Комментариев нет:

Отправить комментарий