В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 15 июля 2019 г.

Garlicky Chive Blossom Butter

Vegan and gluten-free Garlicky Chive Blossom Butter
This is a great way to add new flavor and excitement to plain old vegan butter. You can also use this technique with any fresh or dried herb you like – other nice options would be thyme, rosemary, or basil. A pat of this lovely herbed butter would be great on scrambled tofu, vegan quiches, or stirred into mashed potatoes.

Garlicky Chive Blossom Butter [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 stick unsalted vegan butter, at room temperature
  • 10-12 chive blossoms, chopped
  • 3 cloves garlic, minced

Preparation

  1. In a bowl, mix all ingredients until they are well incorporated. If you are making multiple sticks, use a stand mixer, your arms will thank you!
  2. Depending on what you're doing with it, you can put it in a bowl to serve or place it on saran wrap and roll it into a log. Put it in the refrigerator for at least an hour to firm back up. Slice it, chunk it, cube it, or serve it and use it anyway you'd like it!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/garlicky-chive-blossom-butter/

Комментариев нет:

Отправить комментарий