В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 30 июля 2019 г.

Raw Zucchini Tomato Lasagna With Cashew Herb Cheese

Honor World Day for Farmed Animals With Our Popular Plant-Based Recipes
Yum yum yum! Healthy and delicious! Try this creamy lasagna, its so easy to make!

Raw Zucchini Tomato Lasagna With Cashew Herb Cheese [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Lasagna:

  • 1 zucchini
  • 5 tomatoes
  • Olive oil, Himalayan salt, black pepper and coriander
  • 1 cup spinach leaves

For the Cashew Herb Cheese:

  • 1 cup cashews
  • 1 teaspoon lemon juice
  • 1 teaspoon dried dill
  • 1/4 cup water (more or less, as needed)
  • Dash of turmeric, paprika, and coriander
  • 1/2 teaspoon Himalayan salt
  • 1 garlic clove

Preparation

  1. To marinate the zucchini and tomatoes: slice the zuke into thin strips on a mandolin, and chop the tomatoes. Rub them in oil and spices and put in the dehydrator for 1-3 hours, or in the oven at the lowest temperature.
  2. To make the cheese: blend everything until smooth and very thick.
  3. To assemble: layer slices of tomato, zucchini and spinach with cheese. Sprinkle with cilantro and coriander.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/zucchini-and-tomato-lasagna-with-cashew-herb-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий