В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 23 июля 2019 г.

No-Bake Crimson Velvet Cheesecake

No-Bake Crimson Velvet Cheesecake
This cashew cheesecake is light and fluffy, yet rich, almost like a whipped frosting. The date-almond crust of this cheesecake is so good, you'll be tempted to eat it before you even get the chance to press it into the pan. Serve this lovely cheesecake with a side of coconut whipped cream for that true red velvet vibe.

No-Bake Crimson Velvet Cheesecake [Vegan]

Ingredients

For the Crust:

  • 1 cup dates
  • 1/2 cup almonds

For the Cheesecake:

  • 2 cups cashews, soaked for 2 hours
  • 1 beet, peeled and sliced
  • 1/4 cup agave nectar or maple syrup
  • 2 tablespoon fresh lemon juice
  • 2 tablespoons water

Preparation

To Make the Crust:

  1. Blend together ingredients and spread evenly into a 6-7-inch round pan.

To Make the Cheesecake:

  1. Blend together ingredients until a smooth consistency is reached. Pour into pan, over crust.
  2. Refrigerate for 8 hours or overnight. Sprinkle hemp seeds or any other toppings if desired before serving.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/no-bake-crimson-velvet-cheesecake/

Комментариев нет:

Отправить комментарий