В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 29 июля 2019 г.

Vegetable Teppanyaki

Vegetable Teppanyaki
Teppankaki is a simple Japanese dish comprised of lightly fried vegetables and usually served with rice. This particular iteration of the dish uses julienned zucchini, carrots, and white cabbage. The vegetables are sautéed in a wok with a tangy, subtle sauce and you can serve them as is or with the starch of your choice.

Vegetable Teppanyaki: Lightly Fried Japanese Vegetables [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1/4 white cabbage, julienned
  • 2 carrots, julienned
  • 1 zucchini, thinly sliced
  • 4 spring onions, chopped
  • 1 small red bell pepper, thinly sliced
  • 1 small white onion, thinly sliced
  • 1 tablespoon rice wine vinegar
  • 1 tablespoon tamari
  • 2 teaspoons mirin
  • Sesame oil
  • Sea salt
  • Toasted sesame seeds

Preparation

  1. Heat up a large wok over high heat.
  2. Add the sesame oil and once it’s near its smoking point, add the vegetables.
  3. Let them sit in the wok till they partly brown on one side.
  4. Combine the rice wine vinegar, tamari, and mirin.
  5. Sprinkle the mixture over the vegetables while stir frying to give it some moisture. Cook the vegetables for 1-2 minutes making sure they're still crispy.
  6. Season them with sea salt if needed then, place them in serving platters and garnish them with toasted sesame seeds.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/vegetable-teppanyaki-lightly-fried-japanese-vegetables/

Комментариев нет:

Отправить комментарий