В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 18 июля 2019 г.

Zucchini-Ramen Noodle Salad

Cashew-Ramen Salad
Ramen noodles usually bring up associations of cheap college meals and a hefty amount of sodium. This zucchini-ramen noodle salad is a fresh take on a student staple. It has juicy tomato, refreshing cucumber, and crunchy peanuts. Make a big portion as a stand-alone salad, or use it as a dinner appetizer.

Zucchini-Ramen Noodle Salad [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Salad:

  • 7 ounces of zucchini ramen
  • 1-2 cups of romaine lettuce
  • 1 small cucumber, diced
  • 1 large tomato, diced
  • 1 medium carrot, diced
  • 1 handful of cilantro, chopped
  • 1/4 cup of peanuts, roughly chopped

For the Dressing:

  • 1/4 cup reduced-sodium soy sauce
  • 1/4 cup rice vinegar
  • 1/4 cup water
  • 1 tablespoon sesame oil
  • 1 teaspoon agave nectar

Preparation

  1. Wash and cut all the vegetables.
  2. In a small bowl, combine all the ingredients for the dressing. Mix well and set aside.
  3. Cook the noodles.
  4. Drain and cool under cold water.
  5. Place noodles, peanuts, and vegetables in a large bowl and mix. Add the dressing if you'd like and mix again.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/zucchini-ramen-noodle-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий