В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 30 июля 2019 г.

Panko-Crusted Cajun Tofu Steaks

Panko and cajun seared tofu
Crispy on the oustside, tender on the inside! Easy to make and infused with yummy flavors.

Panko-Crusted Cajun Tofu Steaks [Vegan]

Ingredients

 
  • 1 block firm tofu
  • 1/4 cup oil
  • 2 tablespoons sriracha
  • 2 tablespoons cajun spices
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1/4 teaspoon garlic powder
  • 1/4 cup panko, neutral
 

Preparation

  1. Preheat the oven at 400ºF. Line a baking tray with parchment paper. Press the tofu following the instructions in the notes. Slice the tofu horizontally in 2 pieces. Add the tofu to the baking tray and bake for 20 minutes or so until slightly crispy and browned.
  2. In the mean time, whisk together all the ingredients listed above until it combines into a sauce. When the tofu is ready, remove fromt the oven and brush with the mixture until fully coated.
  3. Allow to absorb for 15-20 min.
  4. Add the panko to a flat plate, spread it out and dip the tofu all sides until fully coated.
  5. Heat up a skillet with a tiny bit of oil until sizzling hot, lay down the tofu and fry all sides until crispy.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/panko-crusted-cajun-tofu-steaks-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий