В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 29 июля 2019 г.

Lemon Chia Poppyseed Cookies


These little guys are tender, pillowy and not too sweet. They also have a good dose of extra
nutrients from the chia seeds. Go ahead and indulge in this little sweet/sour dessert!

Lemon Chia Poppyseed Cookies [Vegan]

Ingredients

Dry

  • 1 cup blanched almond flour
  • 1/3 cup brown rice flour
  • 1/3 cup potato starch
  • 1 tablespoons chia seeds
  • 1 tablespoons poppy seeds
  • 1/2 teaspoon baking soda
  • zest of one organic lemon
  • pinch of sea salt (optional)

Wet

  • 1 flax egg
  • 2 tablespoons fresh lemon juice
  • 1/4 cup pure maple syrup
  • 1/4 cup raw cashew butter

Preparation

  1. Preheat oven to 350° F.
  2. Mix the flax with the water and set aside.
  3. Mix all dry ingredients together.
  4. Mix all wet ingredients together, including the flax egg.
  5. Add wet to dry and mix well to combine. I used my hands to mush it all together. The mixture will be very thick and sticky.
  6. Roll dough into golf-ball sized portions and place on lined cookie sheet. Press each one down until they’re about ½” tall.
  7. Bake for 15-20 minutes, until the edges are just barely golden.
  8. Let cool completely before serving.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lemon-chia-poppyseed-cookies-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий