В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 23 июля 2019 г.

Rutabaga Noodles With Tahini Sauce and Cashew Crumble

vegan rutabaga noodles
Rutabaga while raw it tastes somewhere between a turnip and cabbage, when cooked its essence is revealed. Everything that’s been hidden beneath the waxy surface comes to life when this noble root has just a few minutes in the heat.

Rutabaga Noodles With Tahini Sauce and Cashew Crumble [Vegan]

Ingredients

  • 1 large rutabaga, peeled and spiralized
  •  1/2 cup runny tahini 
  •  1/2 cup roasted unsalted cashews 
  •   2 teaspoon olive oil, divided 
  •    1/4 teaspoon sesame oil 
  •    2 teaspoon coconut aminos 
  •    1/2 cup water 
  •    2 teaspoons lemon juice 
  •     1/2 teaspoon salt 
  •      a handful of very thinly sliced carrots     handful of very thinly sliced cucumber 
  •    1 tablespoon finely chopped cilantro (optional) 
  •    1 green onion, green parts only (optional)
  •  
Preparation 
  • Combine tahini, water, lemon juice, coconut aminos, salt and sesame oil in large bowl and set aside. 
  • In blender finely grind cashews until they’re fine. In small bowl, combine them with 1 tsp olive oil and a pinch of salt and mix well with your fingers by pinching the mixture until it becomes crumbly - set aside. 
  • Preheat pan on medium heat. Add 1 tsp olive oil and rutabaga noodles and toss frequently for 5 minutes until they begin to soften but are not mushy. 
  • Remove from heat and add to bowl with tahini sauce. Toss to combine. 
  • Place noodles on plates and add carrot and cucumber slices along with as much cashew crumble as you wish. Top with cilantro and green onion and serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/rutabaga-noodles-with-tahini-sauce-and-cashew-crumble-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий