В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 19 июля 2019 г.

Cauliflower Risotto

Vegan cauliflower risotto
Cauliflower risotto – 3 ingredients and 5 minutes to make, this creamy risotto tastes better than the real deal, and is so much healthier.

Cauliflower Risotto [Vegan]

Ingredients

 
  • 4 cups raw cauliflower, 'riced' in a food processor
  • 3 garlic cloves, pressed
  • 2-3 tablespoon coconut oil
  • 1/2 cup coconut milk
  • salt and pepper to taste
  • a handful of salted toasted cashew nuts
  • garlic chives for garnish (optional)
 

Preparation

  1.  
    To make the cauliflower rice, cut the cauliflower into equal size small pieces, and process for 4-5 seconds in a food processor. Do this in several batches to get an even consistency. Separate 4 cups of 'riced' cauliflower, and freeze the rest for later use.
  2.  
    Melt 3 tbs of coconut oil, and add the garlic. Saute for 1 minute.
  3.  
    Add the cauliflower and stir for a couple of minutes.
  4.  
    Add the coconut milk, and stir until it gets absorbed - another 2-3 minutes.
  5.  
    Adjust seasoning, and top with the toasted cashew nuts. Optionally sprinkle garlic chives on top.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cauliflower-risotto-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий