В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 16 июля 2019 г.

Raspberry Champagne Waffles

The raspberry champagne in these waffles is a great way to kick off the new year right! It adds a perfect and subtle sweetness to these brunch delights. They are great for guests or when you feel like especially treating yourself.

Raspberry Champagne Waffles [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 cups raspberry champagne
  • 2 cups gluten-free baking flour
  • 1/2 cup oat flour (or whole oats ground into flour)
  • 3/4 cup almond flour
  • 1 and 1/2 tablespoon arrowroot flour/starch
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1 and 1/2 tablespoon baking powder
  • 3 tablespoons sugar
  • 1/4 cup unsweetened applesauce
  • 1 teaspoon pure vanilla extract
  • 1/4 cup vegan butter, melted
  • 30 raspberries (sliced in half)

Preparation

  1. Heat your waffle iron.
  2. In a medium-large bowl, whisk all the dry ingredients together, then add the wet and mix until well combined (save the raspberries for the very last step).
  3. Add the butter in last so that it doesn't harden back up.
  4. Gently fold in the raspberries. (Note: save some for garnishing if desired)
  5. Spray your waffle iron with coconut oil (or other non-stick spray)
  6. Depending on which waffle iron you have, add 1/4 cup of batter to each waffle well and bake until golden on the outside.
  7. Serve garnished with fresh berries and sprinkled powdered sugar or maple syrup.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raspberry-champagne-waffles-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий