В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 2 июля 2019 г.

Roasted Artichokes With Lemon Aioli

These roasted artichokes with lemon aioli are simply dreaming - pair them with your favorite veggies or lentils and wow!

Roasted Artichokes With Lemon Aioli [Vegan]

Ingredients

  • 2 artichokes
  • 1/4 teaspoon lemon zest
  • 1/4 cup good mayo (for vegan option use egg free mayo)
  • 1/4 teaspoon finely minced garlic
  • 1/4 teaspoon lemon juice
  • 1/2 lemon
  • 1/2 teaspoon dijon mustard
  • 1/2 teaspoon salt divided
  • 2 tablespoons olive oil

Preparation

  1. Preheat oven to 400º.
  2. Trim artichoke leaves by snipping just the tops with scissors. Cut stem and leave about 1-2”. Cut artichokes in half and rub with lemon half and squeeze juice all over the artichoke halves. Sprinkle both sides with salt and pepper and drizzle with olive oil.
  3. Lay artichokes face down on parchment paper lined roasting sheet and roast for 35-40 minutes until tender.
  4. Meanwhile, combine mayo, mustard, pinch of salt, garlic, lemon zest and lemon juice in small mixing bowl and stir well to combine.
  5. When artichokes have finished cooking, remove one leaf at a time and dip bottoms in aioli and enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-artichokes-with-lemon-aioli-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий