В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 20 марта 2020 г.

Baked Smoky Carrot Bacon

Are you ready for carrot bacon? Thinly sliced carrot strips are marinated in a blend of oil, garlic powder, and smoked paprika, then baked until wavy and slightly crisp. Eat this on tofu scramble, in a sandwich, or as a snack. There are endless ways to use carrot bacon. Deliciously smoky and so easy to make, this carrot bacon is out of this world.

Baked Smoky Carrot Bacon [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 3 large carrots
  • 2 tablespoons rapeseed oil
  • 1 teaspoon garlic powder
  • 1 teaspoon smoked paprika
  • 1 teaspoon salt

Preparation

  1. Rinse carrot (no need to peel) and slice, lengthwise, using a mandoline. Lay the carrot strips on a baking sheet lined with parchment paper. Preheat oven to 320°F.
  2. Stir together remaining ingredients in a small bowl and then brush carrot strips on both sides.
  3. Place in the oven for 15 minutes, or when the carrot strips are wavy.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/baked-smoky-carrot-bacon/

Комментариев нет:

Отправить комментарий