В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 20 марта 2020 г.

Rosemary and Garlic Roasted Almonds

Rosemary and Garlic Roasted Almonds
The perfect savory snack! Fresh rosemary and garlic are oven-roasted alongside almonds, resulting in crunchy herbs that make this snack even harder to resist. Not only are they great snacks when you're on-the-go, but they're also perfect to take along to potlucks!

Rosemary and Garlic Roasted Almonds [Vegan]

Ingredients

  • 3 cups raw almonds
  • 3 tablespoons extra virgin olive oil
  • 3-6 cloves of garlic, minced
  • 3 tablespoons or 1/4 cup fresh rosemary
  • 1/2 teaspoon pimenton (hot paprika)
  • 1 tablespoon sea salt

Preparation

  1. Pre-heat oven to 350°F.
  2.  In a bowl, mix the almonds with the olive oil and sea salt.
  3. Pick the leaves of the fresh rosemary sprig, mince garlic by hand (a garlic press, will make it clumps of garlic), and add to the almonds and stir well.
  4. Spread out on a cookie sheet and bake for 16-18 minutes, stirring halfway.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/rosemary-and-garlic-roasted-almonds/

Комментариев нет:

Отправить комментарий