В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 18 марта 2020 г.

Smoked Garlic Hummus

Creamy, garlicy, dippable deliciousness. Add it to your salads, keep fresh veggies on hand for dipping, or spread it on your pita!

Smoked Garlic Hummus [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 cups cooked (or canned) chickpeas
  • 2 tablespoons tahini
  • 2 tablespoons virgin olive oil
  • 1/4 cup lemon juice
  • 3 garlic cloves, peeled
  • 2 tablespoons water (or almond milk)
  • 1/4 teaspoon sea salt
  • 1/4 teaspoon smoked paprika
  • 1/2 teaspoon cumin

Preparation

  1. Add all of your ingredients to a blender or food processor.
  2. Blend on high speed for about a minute, scraping down the sides as needed.
  3. Stop blending when you’ve got that silky smooth consistency you desire.
  4. Place hummus in a glass or metal container and allow to chill in the fridge before serving, enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/smoked-garlic-hummus/

Комментариев нет:

Отправить комментарий