В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 3 апреля 2020 г.

Basil Cucumber Gazpacho

Creamy and refreshing Vegan Basil Cucumber Gazpacho needs no cooking and just 15
minutes prep time. Just blend, chill and serve!

Basil Cucumber Gazpacho [Vegan]

Ingredients

  • 1 big cucumber
  • 1/2 avocado
  • 1 spring onion
  • 2 tablespoons coconut yogurt
  • 2 tablespoons basil leaves
  • 1 tablespoons parsley
  • 5 mint leaves
  • 1/2 lemon, juice
  • 1 clove garlic
  • pinch of salt
  • dash of black pepper
  • 1 teaspoon white balsamic vinegar
  • 1 tablespoons olive oil
  • water as needed

Preparation

  1. Cut the cucumber in half. If it contains large seeds, remove seeds, then dice the cucumber and place into a high-speed blender.
  2. Cut avocado in half, remove pit and scoop out the flesh of half an avocado. Add the avocado to the blender.
  3. Chop the spring onions, basil, parsley and mint. Add to the blender.
  4. Add also plain coconut yogurt, a clove of garlic, salt, pepper, white balsamic vinegar and olive oil.
  5. Blend until smooth. If the soup is too thick, add a splash of water as needed (depending on how thick you like your soup).
  6. Place the cucumber gazpacho in the fridge for about 4 hours to chill.
  7. Serve chilled with some cucumber slices, a spoon of coconut yogurt and a drizzle of olive oil.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/basil-cucumber-gazpacho-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий