В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 8 апреля 2020 г.

Mexican Rice Soup

No cholesterol, low-fat, high in fiber, high potassium, keeps you full, and is so simple dinner time stress is greatly reduced. Sounds like this recipe is a winner all around!

Mexican Rice Soup [Vegan]

Ingredients

  • 1 medium onion, diced
  • 4 cloves garlic, minced
  • 6 cups low-sodium vegetable broth
  • 1, 15 ounce can low-sodium black beans
  • 1, 15 ounce can low-sodium kidney beans
  • 1, 15 ounce can low-sodium pinto beans
  • 1, 15 ounce can no-salt added petite diced tomatoes
  • 1 tablespoon chili powder
  • 1 cup brown rice
  • Salt and pepper, to taste
  • Toppings: Lime wedges, Baked tortilla chips, Cilantro

Preparation

  1. Heat a large saucepan to medium-high heat. When hot, add the diced onion and minced garlic. Saute for 7-10 minutes, or until onion is translucent. If onion and garlic start to stick, add 1 tablespoon of water or vegetable broth at a time, as needed.
  2. Next, add the remaining ingredients. Stir. Bring mixture to a boil. Reduce heat to low/simmer and cook for 25-30 minutes, until rice is cooked. Season with salt and pepper, if needed, to taste.
  3. Serve with toppings of your choice. Enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mexican-rice-soup-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий