В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 10 апреля 2020 г.

Vegan Cream of Asparagus Soup

Vegan Cream of Asparagus Soup (GF)
This Vegan Cream of Asparagus Soup is, rich and velvety, easy to make, super nutritious! 

Vegan Cream of Asparagus Soup

Ingredients

  • 1 tablespoon oil (coconut, vegetable, rapeseed or olive)
  • 1 onion , sliced
  • 1 garlic clove , roughly chopped
  • 1 celery stick , sliced
  • 1 carrot , peeled and roughly chopped
  • 60 ml (1/4 cup) white wine (ensure vegan if necessary)
  • 300 g (10.5 oz) fresh asparagus , ends trimmed and roughly chopped
  • 200 ml (4/5 cup) unsweetened almond milk (or sub unsweetened oat milk for a nut-free version)
  • 400 g (14 oz) tin of white beans , drained and rinsed (cannellini, haricot or butter beans)
  • 1 vegetable stock cube (ensure gluten-free if necessary)
  • Salt + pepper to taste

To serve:

  • Fresh parsley , roughly chopped

Instructions

  • Heat up the oil in a large saucepan and add the onion, garlic, celery and carrot once hot
  • Fry for around 10 minutes until softened
  • Add the white wine and fry for a further few minutes until disappeared
  • Add the asparagus, almond milk, white beans, stock cube and salt + pepper, along with 500ml (2 cups) water
  • Bring to the boil and simmer on a low heat for around 10 minutes
  • Transfer the mixture to a food processor or blender (or use a hand-held stick blender) to whizz until completely smooth - add more water to thin out if necessary
  • Taste and add more salt if necessary

To serve:

  • Serve into bowls and scatter over chopped parsley, if desired
  • Leftovers keep covered in the fridge for up to a few days and also freeze well

https://www.rhiansrecipes.com/vegan-cream-of-asparagus-soup-gf/

Комментариев нет:

Отправить комментарий