В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 4 октября 2020 г.

Strawberry Mousse


This Strawberry Mousse contains only 3 plant-based ingredients, so it’s super

duper simple to make and can be whipped up in under ten minutes. Maybe five, depending on your strawberry-slicing skills. You’d never be able to tell there is tofu in this mousse. The agave and strawberries do a good job of masking the soy-like flavor of the tofu, but the texture of the mousse is blissfully perfect: smooth, soft, and unbelievably light, which makes this a great alternative to chocolate mousse if you find that too heavy on the stomach.

Strawberry Mousse [Vegan]

Ingredients

  • 2 cups strawberries, sliced
  • 2 cups firm tofu, drained
  • 3 tablespoons agave sweetener
  • Grated/shaved dark dairy-free chocolate, to serve
  • A few strawberries to serve

Preparation

  1. Blend the strawberries first; when they’ve turned into a fruit paste, add the tofu in little bits.
  2. When the mousse starts to thicken so much that it doesn’t seem to blend anymore, add the agave syrup. It will blend, just rather slowly because of the thick consistency, but that’s how you want it to be.
  3. When the mousse is completely smooth, stop the blender and pour into 4 wine glasses.
  4. Chill in the refrigerator for at least 2 hours; for a firm mousse-like texture, chill overnight.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/strawberry-mousse-healthy-vegan-and-guilt-free-dessert/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий