В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 9 февраля 2021 г.

Fermented Taco Salad


This fermented taco salad is full of super healthy ingredients like sauerkraut, flax

seeds, brazil nuts, and goji berries. Fermented foods like sauerkraut are great for digestion health. This super healthy and raw salad is so fresh and yummy!

Fermented Taco Salad [Vegan, Oil-Free]

Ingredients

For the Mock Taco Meat:

  • 1/4 cup goji berries
  • 1 zucchini about 3 cups of chopped zucchini
  • 2 tablespoons milled flax
  • 2 cups chopped carrots
  • 1 jalapeno deseeded (optional)
  • 3.5 ounces sundried tomatoes make sure it’s only tomatoes + sea salt in the ingredients
  • 1/4 cup Brazil nuts soaked overnight

For the Salad:

  • 2 tablespoons sauerkraut
  • 1/2 pound mixed greens
  • 1 pint cherry tomatoes
  • 1/4 avocado
  • 1 English cucumber

Preparation

For the mock Taco Meat:

  1.  
    Process Brazil nuts until crumbly.
  2.  
    Add sundried tomatoes and process until they are all broken up into pieces.
  3.  
    Then add chopped vegetables + goji berries and process again.
  4.  
    Finally, add the flax seeds and process until a chunky mock taco meat forms.

For the Salad:

  1.  
    Place greens, chopped cherry tomatoes, cucumber, sauerkraut, and avocado in a bowl.
  2.  
    Put chunks of the mock meat on top, and sprinkle with the juice of 1/2 a lemon.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/fermented-taco-salad-vegan-oil-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий