В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 26 февраля 2021 г.

TUNA SALTY TOAST WITH KALE


Prepare this delicious tuna salpicón that you will love, since it is not the typical

recipe. It is made from a mixture of lettuce with a little kale, goat cheese and a mixture of flaxseed, amaranth, chia and pumpkin seeds. Do not stop trying!

TUNA SALTY TOAST WITH KALE

Ingredients

4 Portions
  • 4 cans tuna
  • 2 tomatoes, in cubes
  • 1/2 red onions, finely chopped
  • 4 serrano peppers, sliced
  • 1 tablespoon fresh coriander, finely chopped
  • 1 radish, sliced
  • 1 bag Salad Eva® Revitalize Sesame
  • 8 corn tostada shell, baked
  • 1 avocado, in slices to decorate

Preparation

In a bowl, mix the tuna with the tomato, onion, chili, cilantro and radish. Reservation.
Cut the leaves of the Eva® Revitalize Sesame salad bag into thin strips and add to the tuna bowl along with the salad toppings.
Add the dressing of the salad and integrate with the help of a spoon.
Serve the above mixture on the toast and decorate with slices of avocado. Serve immediately.

https://us.kiwilimon.com/recipe/fish-and-seafood/tuna/tuna-salty-toast-with-kale 

Комментариев нет:

Отправить комментарий