В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 19 февраля 2021 г.

Minty Pea Soup


If you want a light and refreshing soup that energizes and awakens, you must try

this mint and peas soup recipe. Potatoes give this soup a rich and creamy texture, and a generous cup of spinach creates a bright green color. The smooth consistency and fresh flavor make this a must try for any season.

Minty Pea Soup [Vegan]

Ingredients

  • 1 teaspoon oil
  • 1 teaspoon chili flakes
  • 3 garlic cloves
  • 1 cup onion, cubed
  • 7 spring onions, roughly chopped, both green and white sections
  • 1 cup potatoes, cubed
  • 1 cup mint leaves, cleaned and washed, tightly packed
  • 1 cup spinach, tightly packed
  • 2 cups frozen garden peas, thawed
  • 3 1/2 cups water or vegetable broth

Preparation

  1. In a stockpot, add oil, heat it up, add chili flakes, and garlic, and wait until garlic turns golden brown.
  2. Add the onion and spring onion, and fry until the onions are translucent.
  3. Add potatoes, mint leaves, spinach, water, and cook until potatoes are tender.
  4. Add garden peas and let it sit on heat for another 5 minutes.
  5. Purée it and there you have a creamy fresh mint soup.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/minty-pea-soup/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий