В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 19 февраля 2021 г.

Creamy Green Peas and Almond Soup


Fresh green peas and homemade almond milk create a soup that's filling, yet light.

Serve this soup with a side of warm toasted bread and enjoy its subtle flavors. Garnish with fresh herbs, sliced almonds, and coconut yogurt for extra creaminess.

Creamy Green Peas and Almond Soup [Vegan]

Ingredients

  • 1/4 cup raw almonds
  • 1 teaspoon extra virgin olive oil
  • 1 small shallot
  • 1 garlic clove (or more, depending on taste)
  • A small piece of ginger, to taste
  • 3 1/2 cups fresh peas (use frozen otherwise)
  • A pinch of salt
  • A dash of vanilla powder
  • Coconut yogurt, for serving
  • Almond flakes, for garnish
  • Fresh basil and mint leaves

Preparation

  1. Start soaking raw almonds for at least 6 hours.
  2. Warm oil in a pot, add shallot, garlic clove, and ginger, all sliced. Cook at low flame for few minutes.
  3. Add peas and salt and cook for 5 minutes.
  4. In the meantime rinse and strain almonds and blend with 1 cup of fresh water. Use another 1/2 cup of water to remove the leftovers from the blender and add the whole liquid to the pot.
  5. Cook until all ingredients are tender.
  6. Let it cool for a while, then blend until smooth.
  7. Serve, top with few tablespoons of yogurt, sprinkle with almond, and garnish with sliced basil and mint leaves.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/creamy-green-peas-and-almond-soup/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий