В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 5 февраля 2021 г.

Gingerbread Mousse


This creamy gingerbread mousse requires just FIVE minutes of prep and ONE bowl

to make! This mousse is the perfect blend of spicy, sweet flavors all presented in a light, fluffy wrapping. Dessert doesn’t get much simpler than this.

Gingerbread Mousse [Vegan]

Ingredients

  • 1 can coconut cream
  • 1/2 cup maple syrup
  • 1 tablespoon, 1 teaspoon blackstrap molasses
  • 1/2 teaspoon vanilla extract
  • 1 tablespoon, 1 teaspoon cinnamon
  • 2 teaspoons ginger
  • 1/4 teaspoon nutmeg
  • 1/4 teaspoon tsp allspice

Preparation

  1. Pour coconut cream into a large bowl. Using an electric mixer, stir in syrup, molasses and vanilla.
  2. Add cinnamon, ginger, nutmeg, and allspice; stir until everything is combined. If it's slightly liquid-y, it will turn mousse-like once refrigerated.
  3. Pour mixture into two glasses and refrigerate for at least 1 hour.
  4. Top generously with vegan whipped cream!

Notes

If you're making this in the summertime when it's warm, you may need to refrigerate the coconut cream for a couple hours before making because the cream will be too liquid-y. If you're making this in the fall or winter, there won't be as much liquid and, therefore, it should be mostly hardened.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/gingerbread-mousse/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий