В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 7 февраля 2021 г.

Pesto Gnocchi With Olives and Sun-Dried Tomatoes


Mmm, gnocchi ... who doesn't love a big bowl of fluffy little potato dumplings

covered in pesto? Not many people, that's for sure. You can make your own gnocchi at home or take a shortcut and buy your own from the store. We won't tell anyone, though!

Pesto Gnocchi With Olives and Sun-Dried Tomatoes [Vegan]

Ingredients

  • 1 package of gnocchi (or make your own!)
  • 3 cups of loosely packed basil
  • 2 cups of loosely packed spinach
  • 2 large cloves of garlic, minced
  • 1 teaspoon of lemon juice
  • 1/3 cup of extra virgin olive oil (for pesto)
  • 2 tablespoons of pine nuts
  • Sea salt and pepper
  • 1/2 cup of chopped sun-dried tomatoes
  • 1/3 cup of pitted black olives

Preparation

  1. Cook gnocchi according to package directions. Set aside.
  2. Add the basil, spinach, garlic, lemon juice, pine nuts, sea salt, and pepper to a blender and begin to blend on low. Slowly pour in the olive oil until desired consistency is reached. You may not need all of the oil.
  3. Mix the pesto sauce, sun-dried tomatoes and olives in with the gnocchi.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pesto-gnocchi-with-olives-and-sun-dried-tomatoes/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий