В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 12 февраля 2021 г.

Simmered Fried Tofu and Greens

This Simmered Fried Tofu and Greens is a great side dish to keep handy in the refrigerator as a part of your meal prep. Make ahead and let it soak up the delicious dashi broth for additional flavors.

Simmered Fried Tofu and Greens

INGREDIENTS

INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.
    Simmered Fried Tofu and Greens Ingredients
  2. Cut off the bottom of your greens and cut them into 2 inches (5cm) pieces.

  3. Cut the aburaage into 3/8 inch pieces (1 cm).

  4. In a medium saucepan, add dashi and aburaage and bring it to a simmer. Once simmering, add soy sauce and salt.

  5. Mix all together and then add the dense parts (stems) of the greens.

  6. Mix all together and cook for 1-2 minutes, and then add the tender parts (leaves) of the greens.

  7. Mix together and simmer on low heat for 3 minutes (depending on the ingredients). Transfer the dish (with cooking liquid) to an airtight container and let cool to steep.

To Serve and Store
  1. You can serve right away, but I recommend resting the dish for overnight. You can keep in the refrigerator for up to 3-4 days or freezer for up to 1 month. Reheat before serving, or you can serve at room temp or chilled (which I prefer).

https://www.justonecookbook.com/simmered-fried-tofu-and-greens/?utm_source=convertkit&utm_medium=email&utm_campaign=Japanese+Meal+Prep+Recipes+That+Help+Save+You+Time+In+The+Kitchen%20-%203582827 

Комментариев нет:

Отправить комментарий