В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 3 февраля 2021 г.

Whole Roasted Celeriac With Herbs, Olive Oil, and Sea Salt


This versatile celeriac root roast is a worthy centerpiece for any dinner table!

It's perfectly partnered with rich risotto, creamy mushrooms, sautéed greens, or a cashew sauce. The possibilities are endless!

Whole Roasted Celeriac With Herbs, Olive Oil, and Sea Salt [Vegan]

Ingredients

  • 1 large celeriac – thoroughly washed
  • 2-3 tablespoons of fresh rosemary, thyme, or sage (pick your favorite)
  • A generous drizzle of olive oil
  • A few generous pinches of sea salt

Preparation

  1. Turn the oven to 375°F
  2. Carefully wash the celeriac and place it on a double folded large piece of foil (enough to wrap around the entire root). Thoroughly coat it with the olive oil, the herbs, and the salt before wrapping it in the foil and placing it in the oven. Roast for approximately two hours, until tender throughout.
  3. Slice it and serve with your favorite sides.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/whole-roasted-celeriac-with-herbs-olive-oil-and-sea-salt/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий