В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 6 января 2019 г.

Bacon Fat BLT

Bacon Fat BLT
This BLT loses the mayo but keeps the flavor—and thanks to an ingredient you already have. 

Bacon Fat BLT

Makes: 1 sandwich 
Prep time: 10 min 
Cook time: 15 min
Ingredients
  • 3thick slices bacon, halved
  • 2slices white bread
  • 4bread-sized pieces iceberg
  • 1extra-thick, bread-sized slice juicy red tomato
  • 1pinch salt and pepper
Directions
  1. Set a cast-iron skillet over medium heat. Add the bacon. Cook until browned and as crispy as you like it. Remember, it gets significantly crispier as it cools! While cooking, flip halfway through, and progressively drain the fat into a heatproof glass or bowl. When the bacon is done, transfer to a paper towel-lined plate, and drain the rest of the fat into the glass or bowl.
  2. Now add 2 teaspoons bacon fat back to the skillet. Add the bread and toast until the bottom is browned. Drizzle each piece with another teaspoon bacon fat and flip. Cook until the other side is browned.
  3. Transfer to a plate. Layer the sandwich in this order: bread, lettuce, bacon, tomato (sprinkle with salt and pepper), bread. Slice in half diagonally, from corner to corner, and eat immediately.
https://food52.com/recipes/77268-bacon-fat-blt

Комментариев нет:

Отправить комментарий