В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 15 июля 2019 г.

Pumpkin Butter

Vegan Pumpkin Butter
This is a truly yummy and very versatile pumpkin butter – this baby can be spread on toast, dolloped on vegan yogurt or porridge, licked straight off a spoon, you decide.

Pumpkin Butter [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup pumpkin puree
  • 1/4 cup soy milk
  • 1/2 cup agave nectar
  • 2 tbsp date syrup
  • 1 tsp cinnamon
  • 1/2 tsp ginger
  • 1/2 tsp nutmeg
  • 1/4 tsp allspice
  • 1/4 tsp coriander
  • pinch salt

Preparation

  1. Put all the ingredients into a saucepan and mix thoroughly.
  2. Simmer the mixture on a low heat until it thickens ensuring to stir it constantly to prevent it from sticking to the bottom of the pan.
  3. It should take approx 20-30minutes to thicken.
  4. Meanwhile, sterilize a jar by washing it in very hot soapy water, rinse thoroughly and dry in a low oven for about 15 minutes. In the last 5 minutes put the lid in the oven.
  5. When the butter has sufficiently thickened transfer to the jar and screw the lid on immediately. Allow to cool for at least a day before using or giving it away.
  6. Spread on toast, dollop in vegan yoghurt or porridge (oatmeal), use as a sweet dip, eat straight from the jar.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/vegan-pumpkin-butter/

Комментариев нет:

Отправить комментарий