В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 15 июля 2019 г.

Blueberry-Vanilla Coconut Butter

Recipe: Blueberry-Vanilla Coconut Butter
The wild blueberries turn the coconut butter into a fruity treat, and when topped off with a whisper of vanilla and a kiss of sea salt, you’ll think you’ve died and gone to coconut heaven.

Blueberry-Vanilla Coconut Butter [Vegan]

Ingredients

  • 3 cups unsweetened shredded coconut
  • 1 cup fresh (or thawed frozen) wild blueberries (preferably organic)
  • 1 teaspoon lemon juice
  • 1/2 teaspoon vanilla extract
  • 1/8 teaspoon sea salt
  • 1 packet stevia or 1 tablespoon sweetener of choice (optional)

Preparation

  1. Place the unsweetened shredded coconut in a high-speed blender or food processor and blend until completely smooth and buttery. In a Vitamix or Blendtec, this will only take about a minute (use the tamper to move the mixture downward). In a food processor, this will take 5 to 10 minutes; be patient!
  2. When the coconut has turned smooth and buttery, add the blueberries, lemon juice, vanilla, and salt and blend until completely smooth.
  3. Taste for sweetness, and if desired, add the stevia or other sweetener and blend again until smooth.
  4. Transfer to a glass jar to store.  The butter will keep at room temperature for up to two days; for longer storage, keep in the refrigerator and let soften at room temperature before enjoying.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-food/recipe-blueberry-vanilla-coconut-butter/

Комментариев нет:

Отправить комментарий