В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 апреля 2020 г.

Pasta Puttanesca

A delicious, flavorful pasta dish that will become your new favorite dinner!
A vegan take on a classic.

Pasta Puttanesca [Vegan]

Ingredients

  • 1 pound linguini
  • 1 tomato chopped
  • 7 ounces tomato juice
  • 5 cloves garlic
  • 1/2 cup olives, sliced
  • 3 tablespoons capers,
  • 4 tablespoons olive oil
  • 5 sprigs of fresh oregano
  • salt and pepper

Preparation

  1. Put the two kinds of tomatoes in the pot, the garlic and the oregano and let them boil over medium heat.
  2. In the meantime boil the pasta according to the packaging instructions. When the sauce has thickened, add the oil, olives and capers and allow to boil. Salt and pepper.
  3. Strain the linguini and toss it in the saucepan with the sauce. Stir to cover. Serve immediately.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pasta-puttanesca-vegan-2/

Комментариев нет:

Отправить комментарий