В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 9 февраля 2021 г.

Mint Cucumber Tabbouleh Salad


This Classic Mint Cucumber Tabbouleh Salad is a simple and quick grain salad,

perfect as a side dish to your summer grill meals.

Mint Cucumber Tabbouleh Salad [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup bulgur
  • 3 cups of water
  • pinch of salt
  • dash of black pepper
  • 1 lemon
  • 4 tablespoons olive oil
  • 3 tomatoes
  • 1 cucumber
  • spring onion
  • bushel of mint
  • bushel of parsley

Preparation

  1. Cook bulgur in 3 cups of salted water for about 15 minutes, according to package instructions, then leave to rest with lid on for another 30 minutes. Toss the cooked bulgur into a large bowl and let cool completely.
  2. Dice tomatoes and cucumber and add to the bulgur.
  3. Finely slice spring onions, mint and parsley and add to the bowl.
  4. Combine the dressing: in a jar add juice of a lemon, olive oil, salt and pepper and stir well to combine.
  5. Pour the dressing over the bulgur and toss to combine.
  6. Serve immediately or store in an air tight container in the fridge for up to 3 days.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mint-cucumber-tabbouleh-salad-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий