В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 6 мая 2016 г.

Asian seafood salad with yuzu & sesame dressing


You can find small bottles of yuzu (a Japanese citrus fruit) juice in good supermarkets and
Asian stores, otherwise use lime juice. 

Ingredients

  • 1 squid, cleaned, from sustainable sources
  • olive oil
  • ½ tablespoon soy sauce
  • 250 g cooked octopus, from sustainable sources
  • 8 large cooked peeled prawns, from sustainable sources
  • 1 generous handful of salad leaves
  • 1 small handful of edible flowers
  • YUZU & SESAME DRESSING
  • 1 tablespoon sesame seeds
  • 3 tablespoons toasted sesame oil
  • ½ tablespoon soy sauce
  • 1 tablespoon yuzu juice (or the juice of ½ a lime)
  • 1 teaspoon togarashi spice mix
  • Method

    Slice the squid. Heat ½ tablespoon of olive oil in a small frying pan over a medium heat, add the squid and cook for 3 to 4 minutes.

    Turn the heat up to high, add the soy sauce and stir continuously for a further 2 minutes, or until the squid is tender and coated in soy. Transfer to a salad bowl.

    Toast the sesame seeds in a dry frying pan until golden, then remove to a small bowl and combine with the remaining dressing ingredients.

    Slice the octopus, then place in the salad bowl, with the prawns and salad leaves. 

    Add the dressing and toss together well. Sprinkle with the edible flowers and serve.
http://www.jamieoliver.com/recipes/seafood-recipes/asian-seafood-salad-with-yuzu-amp-sesame-dressing/

Комментариев нет:

Отправить комментарий