В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 12 октября 2016 г.

Pot Roast Beef Philly Cheese Steak Dip

This recipe is so easy, you just saute the onions and peppers, mix it up with some cheese
and bake it until its all melted, ooey, gooey and good! I like to kick the flavour up a bit with the addition of garlic, worcestershire, horse radish and a touch of Montreal steak spice!

Pot Roast Beef Philly Cheese Steak Dip

A super easy slow cooker roast beef 'Philly' cheese steak sandwich inspired hot melted cheese dip!

ingredients
  • 1 tablespoon oil
  • 1 onion, thinly sliced
  • 1/2 green pepper, thinly sliced
  • 1 clove garlic, chopped
  • 1 cup roast beef, shredded
  • 4 ounces cream cheese, room temperature
  • 1/4 cup mayonnaise
  • 1 cup provolone, shredded
  • 2 teaspoon horseradish (optional)
  • 1 teaspoon worcestershire sauce (optional)
  • salt and pepper to taste (or steak spice blend such as montreal steak spice)
directions
  1. Heat the oil in a pan over medium-high heat, add the onions and pepper and cook until tender, about 3-5 minutes, before adding the garlic and cooking for another minute.
  2. Mix everything, place it is a baking dish and bake in a preheated 350F/180C oven until the sides are bubbling and the cheese has melted and turned golden brown on top, about 15-30 minutes.
http://www.closetcooking.com/2016/10/roast-beef-philly-cheese-steak-dip.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20161010

Комментариев нет:

Отправить комментарий