В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 2 ноября 2018 г.

Baked Plantain Fritters

Serve with a little sweet basil ponzu dipping sauce on the side for a savory treat, or have them plain as an energy-boosting, sugar-free snack. These are also awesome post-workout to refuel without tipping the blood sugar scale into crazy-land. They're also just really decadent while being entirely guilt-free. Everyone wins! 

BAKED PLANTAIN FRITTERS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 large ripe plantains, peeled
  • 2 cups chickpea flour
  • 1 tablespoon rice flour
  • 1/4 teaspoon baking soda
  • a pinch of chili powder or cayenne
  • 1/2 teaspoon sea salt
  • 1 teaspoon cumin
  • 1/4 cup coconut oil

PREPARATION

1. Preheat oven to 350°F.
2. In a food processor, combine plantains and coconut oil. Blend until smooth.
3. Transfer to a large mixing bowl or stand mixer and add in remaining ingredients. Whisk vigorously or mix on medium-high for about 90 seconds until everything is combined and slightly fluffy.
4. Form into cookie shapes (round or lady-finger-like) and place on a foil-lined baking sheet. Transfer to the oven and bake 15 minutes. Edges will brown slightly, and a toothpick inserted in the middle should come out clean.
5. Allow cookies to sit for 5 minutes before removing from tray.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/baked-plantain-fritters-vegan-gluten-free/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=d8d5bd244e-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-d8d5bd244e-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий