В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 22 ноября 2018 г.

Carrot Ginger Soup with Curried Raisin Relish

This soup is vegan, gluten-free and suitable for those following a plant-based as well as raw vegan diet and of course anyone who just want to eat more healthily. The combination of carrots and ginger creates a comforting combination in this satisfying soup - just the right treat during a cool fall season.

Carrot Ginger Soup with Curried Raisin Relish [Vegan, Gluten-Free, Raw]

Ingredients

CURRIED RAISIN RELISH:

  • 3/4 Cup Golden or Green Raisins
  • 1 Tablespoon minced Ginger
  • 1 1/2 Teaspoons Agave
  • 1/4 Teaspoon Mustard seeds
  • 1/4 Teaspoon Cinnamon
  • 1/4 Teaspoon Cayenne pepper
  • 1/4 Teaspoon Salt
  • 1/4 Cup Apple Cider Vinegar

CARROT GINGER SOUP:

  • 3 Cups Carrot juice About 15 medium carrots
  • 1/2 Cup Orange Juice 1 Large Orange
  • 1 Avocado
  • 1/4 Cup Lemon juice 2 medium lemons
  • 1 Tablespoon Agave
  • 1 Tablespoon minced Ginger
  • 1/8 Teaspoon Nutmeg
  • Pinch of Celtic Sea Salt

Preparation

CURRIED RAISIN RELISH:

  1.  
    Wash raisins well under running water. Place all ingredients in a food processor and pulse until well combined but still chunky. Store in the refrigerator. A 1/4 cup will be used as a garnish on the Carrot Ginger soup.

CARROT GINGER SOUP:

  1.  
    Place all soup ingredients in a blender and blend on the highest setting until completely smooth.
  2.  
    To serve, pour the soup into bowls. Add a few spoonfuls of the set-aside raisin relish on top of the soup.  Serve warm, straight from the blender.
  3.  
    Store leftover soup covered in the refrigerator for a few days, although it's best fresh or eaten within the first 24 hours.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/carrot-ginger-soup-curried-raisin-relish-vegan-gluten-free-raw/

Комментариев нет:

Отправить комментарий