В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 14 ноября 2018 г.

Pumpkin Milanesas

A Milanese does not necessarily have to be meat, in fact, a breaded and fried food is called a Milanese. We have prepared these pumpkin slices that besides delicious, are just an original and different way to serve pumpkin. The milanesas are crispy on the outside and tender on the inside.

Pumpkin Milanesas [Vegan]

Ingredients

  • 2 1/4 cup of pumpkin
  • 1/2 cup of bread crumbs
  • 1/2 cup chickpea flour
  • 1/2 cup of water
  • 1 teaspoon garlic powder
  • 1 teaspoon onion powder
  • 1/2 teaspoon of mixed herbs
  • 1/2 teaspoon of salt

Preparation

  1. Cut into thick slices half a centimeter thick.
  2. In a bowl put the chickpea flour and add the water little by little beating with a fork until it is a texture similar to a beaten egg.
  3. In another bowl, mix the breadcrumbs with the garlic and onion powder, the salt and the herbs.
  4. We passed each pumpkin slice first through the bowl with the chickpea flour and then through the bread crumbs.
  5. Heat a pan with a little oil and cook the milanesas until golden brown on both sides or bake for half an hour at 360ºF. Place the milanesas on paper of kitchen to eliminate the excess of oil and we serve them with vegetable or another lining.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pumpkin-milanesas-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий