В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 22 ноября 2018 г.

Cinnamon Crunch Granola

You are searching for a sugar- and oil-free granola recipe that does not have an overwhelming list of ingredients? Then stop right there! This easy and tasty cinnamon crunch granola is much better (and healthier) than all those boxed varieties from the store.

Cinnamon Crunch Granola [Vegan, Sugar-Free, Oil-Free]

Ingredients

  • 1 cup rolled oats
  • 1/2 cup + 2 tablespoons almonds (or other types of nuts)
  • 1/2 teaspoon cinnamon
  • 1 pinch salt
  • 1 heaping tablespoon tahini (or other type of nut butter)
  • 1/4 cup maple syrup
  • (optional: dry fruits like raisins)

Preparation

  1. Preheat the oven to 300°F.
  2. Process 1/2 cup of the oats together with the almonds until a coarse flour forms (you should still have some almond pieces after processing).
  3. Mix the ground oat-almond mixture with the rest of the dry ingredients.
  4. In a small bowl combine the nut butter with the maple syrup and whisk until creamy. Then mix with the dry ingredients and use a spoon to incorperate.
  5. Spread the granola mixture on a baking sheet and bake for about 25-30 min until golden. (It might still be a little moist, but will crisp up when it's cooling).
  6. Let the granola cool completely, add dry fruits if you like, and store in an air-tight container.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cinnamon-crunch-granola-vegan-sugar-free-oil-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий