В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 19 ноября 2018 г.

Chaga Cider

Chaga Cider
Everybody is getting on the Chaga mushroom train and with good reason – Chaga is
pretty magic. This little mushroom is prized for its medicinal capabilities and this cider is the perfect way to take your medicine. The cinnamon, vanilla, and apple flavors mix together seamlessly to make a tasty, healthy beverage.

Chaga Cider [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1/3 cup Chaga mushroom chunks, tea-cut
  • 1 liter apple cider
  • 1 cinnamon stick
  • 1/2 vanilla bean

Preparation

  1. Use a sharp knife to gently cut a slit in the vanilla bean, to expose the seeds.
  2. Add the Chaga, apple cider, cinnamon stick, and vanilla bean to a pot and turn the heat to medium.
  3. Allow the cider to come to a gentle simmer. Once simmering, infuse the cider for a minimum of 15 minutes. The cider will reduce slightly as it simmers.
  4. Pour the cider through a fine mesh sieve to strain out the Chaga chunks, cinnamon stick, and vanilla bean. Serve the cider hot, or allow to cool to store in the fridge. Reheat cider gently over low heat to serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chaga-cider/

Комментариев нет:

Отправить комментарий