В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 24 ноября 2018 г.

Inari Sushi
















A typical Inari Sushi  is made of sushi rice wrapped inside the seasoned deep-fried tofu pockets called “Inari Age” (pronounce it like E-nari-Ah-geh). 
INARI SUSHI
INGREDIENTS

3 cup cooked sushi rice (1 cup for approx 4 Inari Sushi)
- The cooking liquid from Inari Age
12 nori (seaweed) 
Pickled red ginger (to garnish)

INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.
  2. Prepare sushi rice.
  3. Add sesame seeds and mix together.
  4. Open the Inari-Age pocket so you can put rice all the way in.
  5. Moisten hands with the liquid from Inari-Age. Take a small handful of rice and make a small rice ball. Do not make it too big otherwise it won't fit in Inari-Age.
  6. Wrap each rice ball with shiso and a piece of nori and stuff the rice ball into the Inari-Age. Close the Inari-Age and place open-end down on a plate
  7. Another method is to keep the bag open on top. Wrap each rice ball with a piece of nori and stuff the rice ball into the Inari-Age. Then place shiso on top.
  8. Tuck in the edge of Inari-Age inside the pocket so you will have nice smooth round edge. You can decorate the top as you like.
  9. Serve with sushi ginger.

Комментариев нет:

Отправить комментарий